Una nova fornada d’universitaris procedents del CFA Can Batlló

Al llarg del curs 20nova-fornada-universitaris17/18 un total de 42 alumnes van completar íntegrament el curs de preparació per a la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25/45 anys al nostre centre.

Les proves, que es van celebrar els dies 22 i 29 d’abril, han estat superades per 36 dels nostres estudiants, el que significa gairebé un 86% d’èxit.

Així doncs, una nova fornada d’alumnes procedents del CFA Can Batlló s’han convertits en universitaris que cursaran ADE, Dret, Psicologia, Relacions Laborals, Treball Social, Enginyeria, entre altres.

En opinió dels propis alumnes, la clau per a una bona preparació per superar la prova, és la constància i la utilització dels recursos que els ha ofert l’escola, des de les classes al material didàctic accessible en forma de dossiers o a través de moodle que es posa a la seva disposició des del centre. També expressen que l’esforç que comporta tornar a estudiar es veu àmpliament compensat per la satisfacció d’obrir la porta als estudis universitaris.