Qui som

Som el centre públic de referència en preparació per les proves d'accés

Des de l ‘any 1986 el CFA Can Batlló ha ajudat a milers d’alumnes a reemprendre els estudis i a tornar a inserir-se en el sistema educatiu. Som conscients que per a la majoria d’ells el pas per la nostra escola ha significat canvis cap a noves fites i nous reptes i que els ha fet créixer com a persones al temps que els ha permés millorar el seu posicionament en la societat.

Des de fa molts anys, preparem persones perquè esdeviguin nous universitaris, nous professionals i nous alumnes d’estudis superiors i els ajudem a emprendre nous projectes de vida. És una tasca gratificant que ens motiva i ens empeny a intentar fer-ho cada vegada millor.

De fet, la voluntat d’oferir un millor servei ens ha portat a ser el centre de formació d’adults que ofereix més opcions als estudiants per adaptar la seva formació a les seves necessitats futures. L’oferta de més de 35 assignatures presencials diferents, tant en règim de matí com de tarda, per preparar les proves d’accés a grau superior, les proves d’accés a la universitat, les proves d’ESDAP i les PAP, ens ha convertit en el centre públic de referència per a la preparació per a les proves d’accés.

Si heu pensat en la possibilitat de tornar a estudiar, us esperem. Ara és el moment!

Ara és el moment!