L’escola acull l’Edcamp Adults i Educació al Llarg de la Vida

edcamp-adults-educació-al-llarg-de-la-vida

El proper 11 de novembre se celebrarà al nostre centre l’Edcamp de Barcelona, el tema del qual és “Adults i Educació al Llarg de la Vida”. Té el suport de la Diputació de Barcelona.

Per a aquells que no coneixen la dinàmica dels Edcamps, cal explicar que un Edcamp és una trobada oberta a tothom amb la finalitat de compartir aprenentatges, coneixements, inquietuds i passions sobre l’educació. Es basa en un aprenentatge entre iguals, i és a través de la conversa i l’intercanvi. En un edcamp no hi ha un programa definit per l’organització, ja que són els participants els qui construeixen conjuntament el programa a partir dels temes que són del seu interès, i a més és gratuït. I tot això per aprendre, fer xarxa i desenvolupar-se personalment i professionalment per transformar l’educació.

Aquest Edcamp està dedicat a l’educació al llarg de la vida. És un esplèndid entorn en el que els professors de persones adultes o aquelles que  tenen relació amb el món de l’educació de persones adultes, poden trobar-se i debatre sobre els temes que els resultin de més interès. L’organització posa la data i el lloc, mentre que els participants porten i comparteixen l’expertesa, les inquietuds i els continguts.

El programa de la jornada és:

9h – 9’45. Rebuda. Inscripció. Cocreació del mapa de les sessions

9’45-10. Dinàmica flash. Speed Dating.

10’15-11. Primera sessió.

11h-11’30. Esmorzar

11’30-12’15. Segona sessió.

12’15 – 12’30. Dinàmica flash

12’30-13’15. Tercera sessió

13’15 – 13’30. Dinàmica Flash

13’30 – 14. Cloenda i comiat