El CFA Can Batlló participa a la Magic Line de Sant Joan de Déu 

Els alumnes de GS del CFA Can Batlló han col.laborat en la Magic Line 2019, dins un projecte de Dibuix Artístic. És el segon any consecutiu que els nostres alumnes hi participen de forma artística i creativa.

 

La Magic Line és una mobilització ciutadana en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza Sant Joan de Déu a Barcelona, Mallorca i València. L’esdeveniment central de la Magic Line és una caminada per equips i no competitiva que promou la implicació del equips participants a través d’un repte econòmic a assolir abans de la caminada. El 100% dels fons recaptats es destinen a projectes socials.

 

Quan s’ha presentat la proposta, els nostres alumnes no han dubtat i ràpidament s’han repartit la feina i han treballat formant equip. Amb una gran dosi d’il·lusió han portat a terme un encàrrec creatiu de la organització de l’esdeveniment del 24 de febrer, uns photocalls a grandària real de personatges extrets del cartell d’enguany de l’il·lustrador Miguel Bustos.

 

Han escollit els elements del cartell que representa totes les cares de la mobilització: l’equip, l’esport, la solidaritat, sostenibilitat… i que caracteritzen la Magic Line Sant Joan de Déu. Han aportat la seva feina, esforç i creativitat per una bona causa, alhora que han après a realitzar i entregar un encàrrec real i de mesures considerables.

 

Els photocalls han estat col·locats al fossar del Castell de Montjuïc per a que el públic i participants de la caminada solidària interactués el mateix diumenge 24 de la Magic Line a Barcelona. La major part de les persones que arribaven al fossar, dedicaven un estona a observar i a fer-se retrats amb els diferents elements creats pel nostre alumnat artístic. Un dia solejat on han lluït i no han passat desapercebuts.

 

Bona feina nois i noies! Sou uns artistes!